farmàcia garcia modrego

Farmàcia a Barcelona

Farmàcia El Bon Pastor, farmàcia a Barcelona

Una farmàcia a Barcelona amb tots els serveis i oberta al migdia de dilluns a divendres

Benvingut a la Farmàcia Bon Pastor, un espai de salut per cuidar de vostè i dels seus. Des que l'any 1990 vam obrir les portes de la nostra farmàcia a Barcelona, hem millorat cada dia, per portar-li els millors tractaments i marques, a totes les àrees de farmàcia i parafarmàcia

L'any 2006 vam canviar de local, a un més ampli i remodelat, per poder atendre-li molt millor. A laFarmàcia El Bon Pastor trobarà una àmplia exposició de parafarmàcia i tots els serveis, amb assessorament farmacèutic i consell de dietètica o dermocosmètica personalitzat.

El nostre ampli horari, de 9.00 a 21.00 hores permet que el pacient pugui venir al migdia, sense faltar a la feina o descurar les seves tasques i compromisos diaris.

Al servei de farmàcia i parafarmàcia acabem de sumar l'obertura d'aquesta botiga online i d'una àrea específica d'ortopèdia, amb assessorament individualitzat a la nostra farmàcia a Barcelona.

farmàcies a barcelona

Vingui a conèixer-nos. Volem ser el seu farmacèutic de confiança.

 

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Farmacia Enrique García Modrego

  Carrer de Sas, 31,
Barcelona, 08030, (Barcelona)

  93 345 50 19

Horari

Cercador